UA-121877109-1

Meggyőződésünk, hogy az ipari környezettől kezdve, az üzleti területen át, egészen a lakossági felhasználásig, számtalan lehetőség nyílik meg a WiFi hálózati elérést kihasználók körében. Így cégünk vállal access point hőtérképes tervezést, mérést, illetve telepítést. Számunka a legfontosabb az ügyfél elégedettsége, így a tervezést megelőzően, az ügyféligényeket figyelembe véve dokumentációt készítünk. Minden folyamatot gyorsan és gördülékenyen, de nagy pontossággal végzünk, precíz rajzok és felmérés alapján. A tesztkörnyezet létrehozása után jegyzőkönyvezzük a méréseket, majd a kivitelezést is elvégezzük.


Szolgáltatásaink:

Új hálózat tervezése és telepítése, jegyzőkönyvezése

Meglévő hálózat mérése és hőtérképének elkészítése

Eszközök beszerzése és konfigurálása

A kiszolgáló réz- és optikai hálózat teljes körű kiépítése

Oktatás

A helyszín számunkra sohasem jelenthet akadályt, kreatívan oldjuk meg a legbonyolultabbnak tűnő telepítési procedúrákat is, legyen szó akár kül-, akár beltérről: nyilvános terek és parkok, iroda- és középületek, múzeumok és könyvtárak, ipari létesítmények és egészségügyi központok.

Professzionális gépekkel és tudással állunk az ügyfelek rendelkezésére. Access point tervező berendezésünk, az Ekahau Sidekick nagy pontosággal méri a már aktív WiFi pontokat, majd az adatok alapján minőségi hőtérképet, illetve minden részletre kiterjedő jegyzőkönyvet generál.

 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült