UA-121877109-1

Erősáramú hálózatok

Erősáramú tervezést és kivitelezést vállalunk irodai és ipari létesítményekben, illetve lakóépületekben egyaránt. Kollegáink közel 10 éves kivitelezői tapasztalata alapján a kezdetektől a legvégéig teljes körű szolgáltatást és - az igényekhez mérten - mindig a legmegfelelőbb megoldást nyújtjuk ügyfeleinknek. Új hálózat kiépítése mellett, már meglévő villamos rendszerek felújítását és karbantartását is el tudjuk végezni.

Testo 872 SuperResolution 640x480 típusú saját hőkameránkkal könnyedén és megbízhatóan végezzük az elektromos vezetékek és berendezések felülvizsgálatát, mely az eszközök üzemeltetésének, élettartamának és karbantartásának szempontjából különösen fontos lehet az új, vagy meglévő rendszerek esetében.

 

Szolgáltatásaink:

Tápáram ellátás

Fali aljzatok és kapcsolók

Kapcsoló- és biztosító berendezések

Elosztó szekrények

Villámvédelem

Érintésvédelem

Energiaoszlopok

Hőkamerás mérés

 

Világítástechnika

Teljes körű világítástechnikai profilunknak köszönhetően nincs olyan megrendelői igény, melynek ne tudnánk eleget tenni. Legyen szó akár lakások, irodák, szervertermek megvilágításáról, vagy indusztriális, illetve földalatti csarnokok fényforrásainak tervezéséről, kivitelezéséről, korszerűsítéséről. Ügyfeleinket biztosíthatjuk, hogy munkatársaink szakmai hátteréből kifolyólag, a legideálisabb, legkorszerűbb és leginkább költséghatékonyabb megoldással szolgálunk számukra, természetesen minőségi anyagokkal és munkavégzéssel. Testo 540 típusú saját mérőműszerünkkel tökéletes képet vázolunk fel meglévő rendszeréről, és általa a kifogástalan végeredmény is garantált.

 

Szolgáltatásaink:

Tervezés, kivitelezés, felmérés és tanácsadás

Meglévő rendszerek korszerűsítése

Működtető egységek és szerelvények

Iroda-, üzlet- és lakásvilágítás

Csarnok- és parkolóházi világítás

Kültéri és vészvilágítás, fényforrások 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült